Styrelsens förslag till årsmötet

  1. Detta förslag är på förekommen anledning då de flesta i samfälligheten knappt har visat någon vilja att engagera sig i arbetet med att ta hand om vår gemensamma tomt. Vi vill ta in en firma som sköter allt det praktiska arbetet inom vår gemensamma tomt. Detta skulle bland annat innebära beskäring av buskar och träd, ta hand om rabatter, gräsklippning och snöröjning. Vi vill ta in veteranpoolen att sköta detta arbete. se prisspecifikation från Veteranpoolen. Trots att vi tar in en firma kommer inte vår medlemsavgift att bli högre. Se budgetförslag.
  2. Styrelsen har som förslag att sänka sektion 3:s elavgift med 500 kr/hushåll då den gamla skulden nu är reglerad. I och med detta vill vi slå ihop sektion 1 och sektion 3:s elavgifter till en post i årsbokslutet samt kommande budget.
  3. Belopp som har varit avsett för upprustningskontot var föregående år 2000kr/hushåll och styrelsen vill sänka den till 1000kr/hushåll.
  4. Endast en upprustningsdag på våren med enklare arbetsuppgifter med container samt gemensamt fika.
  5. Alla ordinarie ledarmötet i styrelsen får ett arvode som kompensation för det arbete de genomför. Vårt förslag är att alla får 990kr per person och år.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>